nieuws

3 april 2020

Lieve allemaal,

Zo. 
Dan ineens zit je werkloos thuis. Ik heb gelukkig mijn part 1 van mijn World tour veilig kunnen afmaken (Zuid Amerika & Antarctica), en helaas is part 2 niet doorgegaan. Wel ben ik voor 48 uur naar Australië gevlogen (voordat ik wegging wist ik nog niet dat de wereld op slot ging), en meteen weer terug naar huis. In die uurtjes in Australië heb ik ALLES eruit gehaald wat erin zat en zelfs nog opgetreden op een sweet 16 party in een hele vette roze limo;) Dus dat was wel een avontuurtje. 

29 december 2019

Spannend!

Het is bijna zo ver, de #IrisCruise WORLD tour.
Inmiddels is er nieuwe muziek, een nieuwe show en zijn de koffers al bijna gepakt. Best lastig trouwens, gezien de route die ik ga varen.

Vanaf Fort Lauderdale ( +30°C) via het Panamakanaal, Chili, Antartica, (-25°C) Falklandeilanden, Uruguay en dan via Argentinië vlieg ik weer terug naar Fryslân. Een geweldige kans, en súpertof dat ze mij vanuit Seattle weer benaderd hebben om, ook op die kant van de wereld, mijn shows te geven in de mooie theaters aan boord.

6 november 2019

Wauw … wauw … wauw…

Het is zover!!
EIN-DE-LIJK, mijn nieuwe EP ‘NO FIRE’ is vanaf vandaag, 6 november 2019, óveral ter wereld te streamen!

Sinds 2017 ben ik een nieuwe weg ingeslagen met betrekking tot het uitbrengen en schrijven van eigen muziek. Een wereld ging voor mij open toen ik voor het eerst naar een songwritingcamp - en dan ook nog in Zuid-Spanje- ging.
Er was zo veel meer dan wat ik kende, nieuwe manieren van produceren, maar vooral van werken.

13 september 2019

Lieve lezers,

Mijn nieuwe single 'Stone Cold Heart' is vandaag uit!
Ik ben zo blij dat ik deze song ein-de-lijk aan jullie kan laten horen.

De song is ontstaan op een songwriting camp in Las Negras, Spanje. Zalige omstandigheden aan de Spaanse kust werkten top voor inspiratie. 
De song is geschreven door Bruce Smith, Freek van der Heide, Iris Kroes & Pele Loriano.

20 juni 2019

S O M E T H I N G    N E W !

Terwijl ik nu (waarschijnlijk) op een andere aardse circle ben dan jullie (Noordkaap) wil ik graag heugelijk nieuws met jullie delen....

Vandaag is namelijk mijn allerrrrrrnieuste supervette single ‘The Most’ uit =)

De luisterlink staat hieronder en het zou natuurlijk helemaal te gek zijn dat - als je ‘m leuk vindt - dat je de song een hartje geeft/opslaat/toevoegt aan je eigen afspeellijsten, delen mag natuurlijk ook, heel graag zelfs<3

15 april 2019

SHIP LII-IIII-F-EEEEE!

Voor het 5e jaar op rij ben ik weer gevraagd om mijn shows aan boord te geven van een aantal HAL schepen. Helemaal te gek is dit jaar dat ik een stukje op de WORLD CRUISE (gaat de hele wereld over), 3 weken op het allernieuwste schip (Nieuw Statendam) en de allerlaatste cruise ooit van het kleinste schip in de vloot (ms Prinsendam) mijn nieuwe shows mag geven.

29 december 2018

Ik begin hem even andersom.

2019 gaat een mooi jaar worden…… denk en hoop ik.
Een heel mooi jaar, niet alleen op werk gerelateerd gebied, maar ook privé (nu loopt dat ook vaak door elkaar heen, maar toch;))

24 augustus 2018

Lieve mensen,

Ik wil het van de daken schreeuwenI
Ik heb er jaren over gedaan, frustrerend, veel over nagedacht en gedroomd, maar ......

IK BEN VERLIEFD ❤️

En het is nog wederzijds ook!
Er is veel werk aan de winkel, we moeten hard werken om dit perfect te krijgen en te houden. Ik heb ook totaal geen idee wat de toekomst ons samen gaat brengen, maar ik ben gelukkig met deze keuze, want het werd HOOG tijd.

Ik heb 17 augustus de sleutel gekregen van mijn eerste gekochte huisje in Leeuwarden!

4 mei 2018

Lieve lezers,

het is zover.... 
Mijn 2e single in 2018, "Fjoer yn mij'' is uit! 

Ook deze song is, net als de vorige single 'Go for Gold',  geschreven tijdens mijn songwritingcamp in the middle of nowhere in de Drentse bossen;)
Fjoer yn mij - Vuur in mij; voor de niet-Friezen onder ons; Ik gûl net, ik tink net mear oan dij = ik huil niet, ik denk niet meer aan jou, dat is hèt gevoel van de song. 
Ik weet niet of ik dit mag zeggen, maar de rijkelijke tranen zijn gevloeid tijdens het schrijven van deze song kan ik jullie wel vertellen, haha.

12 februari 2018

Go for gold – Nieuwe single!

Whoehoeeeeeeee, hier is ‘tie dan, mijn nieuwe single ‘Go for Gold’ !!!
Tijdens mijn songwritingcamp in het huisje in the middle of nowhere tussen de bossen begin januari zijn er super toffe liedjes ontstaan, en dit is de 1e resultaat!

Pagina's