nieuws

16 augustus 2017

Iris Kroes op LOWLANDS.

Ik hoor je denken....Huh? Wat? Serieus? Lees ik het goed?
Ja, je leest het goed. Ik speel dit weekend op het Lowlands festival!!!

19 mei 2017

Lieve lezers,

Voordat ik vertrek richting het hoge noorden, wil ik jullie toch nog even wat melden...... Ik heb goed nieuws!
Zoals jullie weten ben ik veel bezig met het maken en schrijven van nieuwe muziek. Afgelopen februari ben ik weer op songwritingcamp in Spanje geweest en heb ik weer veel toffe nieuwe schrijvers ontmoet from all over the world. 

3 maart 2017

Ola daar! Ik ben weer thuis van een geweldige week in Spanje. 
Afgelopen oktober ging ik voor het allereerst naar een songwritingcamp, dan wel meteen in Spanje, Las Negras. -> àls je dan voor de 1e keer naar een kamp gaat, dan ook meteen maar lekker onder de Spaanse zon hè;)

31 december 2016

Jaaroverzicht 2016. 

22 theatervoorstellingen ‘Irisistible’, 2 x Concertgebouw, openingsceremonie nieuwste Cruiseschip MS Koningsdam voor Koningin Maxima, voor het derde jaar op rij als guest entertainer een #IrisCruise seizoen, gastartiest ‘Kerst met de Kast’, mijn 1e songwritingcamp in Spanje, en aan het einde van het jaar nog, samen met Sofia Dragt, mijn eigen kersttourtje ‘Warm Winter Feelings’. 
Zomaar een greep uit 2016….

4 december 2016

It’s the most wonderful time of the year…

En dat is het ZEKER!

Oehhh ik ben al weer maanden bezig met de voorbereidingen voor de maand december! Mijn kerstcd’s in verschillende kerstpaketten (mag niet zeggen welke;)), veel nieuwe songs voorbereid, maar vooral bezig met de ‘Warm Winter Feelings’ concerten.
Alweer voor het 3e jaar doe ik een kleine concertreeks….
En dit jaar vind ik het EXTRA leuk, want ik kom niet zoals de vorige jaren alleen met mijn harpjes, maar ik heb een gastartieste, singer-songwriter Sofia Dragt erbij!

28 oktober 2016

Songwriting camp Las Negras Spanje…

Een tijdje geleden vroeg ik songwriter Henk Pool om binnenkort weer eens samen te schrijven.. toen zei Henk; ‘kom anders mee naar Spanje op Songwritingcamp!’ ehhmmm… nou OKE! Ga ik doen.

Mijn 1e songwritingcamp is een feit. WHOEHOE. Wel ’n beetje spannend hoor, mensen vanuit o.a. Belgie, Rusland, Finland zijn naar Spanje gekomen om samen te gekke songs te maken voor verschillende artiesten.

13 oktober 2016

Lieve lezers, volgers, fans, bewonderaars…

‘Fan’ zijn van iemand begreep ik pas echt toen ik Adele voor het eerst live zag….

Wat voelde ik me toen onwijs gelukkig, haha. Een soort van adrenaline die door mijn lijf gierde toen ik dacht dat ze mijn kant op keek, emoties die loskwamen op het moment dat ze zong, ZO dichtbij staan… Anyway; mijn bewondering voor haar kennen jullie al.

2 juni 2016

Hello, it’s me….

Het mooiste concert dat ik ooit heb gezien. Adele is toch echt wel de wereldster van dit moment, en dat was te merken ook! Wàt een klasse, wàt een uitstraling, wàt een mooie visuals, wàt een mooie stem, wàt een mooie jurk,  een fenomenaal prachtig concert!!

15 april 2016

Hoog bezoek bij Irisistible & BREAKING NEWS!

De belofte stond nog steeds, hij had beloofd een keertje te komen kijken bij 1 van mijn theatertournees. Gisteren was het zover; in de Stadsgehoorzaal te Kampen was mijn coach van The Voice of Holland Marco Borsato te gast bij mijn Irisistible voorstelling! Het was voor ons de laatste voorstelling in de originele bezetting (Reinout, Wieger, Dominggus & Rosan) waar we ook mee begonnen zijn, dus voor ons wel een beetje extra speciaal om de 20ste voorstelling zo met elkaar af te sluiten.

18 februari 2016

Duet met Paul de Leeuw.

Oke, jullie lezen dit bericht omdat je het leuk vindt om mij te volgen òf misschien fan òf bewonderaar bent van mijn muziek òf misschien wel gewoon omdat je niks beters te doen hebt;) Maar ik wil het ff over iemand anders hebben.

Ik heb dat ‘fan en bewondering-ding’ dus bij Paul de Leeuw, al jaren.

Pagina's