4 jaar .. up next?!

And the winner is………
Man, man, man, het is alweer 4 jaar geleden. Mìjn naam werd genoemd, miljoenen mensen waren er getuige van, ik werd door tientallen fotografen omsingeld, ik was voorpaginanieuws van zo ongeveer elke krant. Mijn leven stond OP DE KOP ; op 20 januari 2012… The Voice winnares : Iris Kroes.

Enneehh oja, Heit was ook nog eens jarig.
Nu, exact vandaag, 4 jaar later… wauw.

Wauw wauw wauw.
Wat ben ik eigenlijk trots. Vier jaar geleden had ik werkelijk geen idee wat mij allemaal te wachten stond in ‘de grote muziekwereld’. Ik had het allemaal nooit verwacht dat het zo zou lopen zoals het nu loopt. Nu hoor ik je denken; Wat had je dan verwacht? Dat is een hele goede vraag;)
Wat moet je eigenlijk verwachten nadat je uit zo’n grote tv show komt, zoiets heftigs maar superleuks meemaakt en dat deelde met 4 miljoen mensen en gehele Nederlandse pers?! Is het een garantie op succes? Nee.
Wat ìs dat ‘succes’ eigenlijk? Gaan alle deuren zomaar voor je open? Nee. Sta je meteen bovenaan de hitlijsten? Nee. Is het een springplank waarvan je gelanceerd wordt en daarna weer van onderop de trap moet beklimmen? Ja, voor mij is dat laatste nu het geval en I’m working really hard for it AND I LOVE IT.

Die grote muziekwereld is dan ook niet altijd even makkelijk, maar zó ontzettend leuk. Wat heb ik toffe dingen gedaan en wat ga ik ook nog enorm veel mooie dingen doen! Op dit moment is dat de theatertour ‘Irisistible’ waarin ik mijn nieuwe werk laat horen in de verschillende theaters door het hele land met mijn superleuke nieuwe bandje. Ik ben op dit moment ook bezig met een pareltje van een single die ik met Reinout Douma heb geschreven, ik heb meerdere songs opgenomen, maar of dit op een album of EP komt ben ik nog niet helemaal uit, omdat ik dit helemaal zelf ga uitbrengen.

Het klinkt zo cliché, maar ik meen het oprecht. Maar ik ben jullie vooral dankbaar dat het nog steeds, 4 jaar na dato, goed met mij gaat! Bedankt dat jullie naar mijn concerten komen, mijn cd’s kopen en vooral genieten van de muziek die ik maak die nog lang niet bij iedereen bekend is;) Ik hoop jullie te zien in één van de theaters! En.. op naar de volgende 4 jaar!!!

 

Tige tank,
Liefs,

X
Iris