Adele, wauw.

Hello, it’s me….

Het mooiste concert dat ik ooit heb gezien. Adele is toch echt wel de wereldster van dit moment, en dat was te merken ook! Wàt een klasse, wàt een uitstraling, wàt een mooie visuals, wàt een mooie stem, wàt een mooie jurk,  een fenomenaal prachtig concert!!

Wat was ik blij toen ik in december, na 2 uur wachten in de wachtrij, 2 kaartjes had kunnen bemachtigen voor haar 1e concert in Nederland. Ik merkte toen ik haar live zag wat het met me deed… het klinkt misschien een beetje creepy (?!) maar ik wist ook niet precies hoe het zou zijn om mijn grooooooooote idool voor het eerst in reallife te zien. Het is een soort adrenaline die dan door je lijf giert van; WAUW hoe tof is het om hierbij te zijn!!!

Wat haar zo bijzonder maakt is dat het publiek uit haar handen eet, niet alleen door haar prachtige songs, maar ook doordat zij zo puur is en enorm fijne zelfspot heeft. Ze durft ‘lelijk’ te zingen & haar gezicht spreekt de songteksten die ze zingt uit. Ik heb het meest genoten van ‘Someone like you’.. ze vertelde dat bij het schrijven van het nummer heel veel mensen diep onder de indruk waren na het horen van alleen nog maar de demo van de song, ieder op zijn of haar eigen manier.

Ik werd me toch een partijtje emotioneel, immers ‘Someone like you’ is het liedje waar het voor mij, alweer bijna 5 jaar geleden, allemaal mee begonnen is & dat was de media ook niet vergeten. Radio 5, Radio 2, 100%NL, Omrop Fryslan & zelfs het RTL Nieuws wilde met mij spreken over the one and only big star Adele! Toch leuk en een enorme eer dat ze mij nog verbinden aan Adele, en na gisteravond voel ik me nog meer verbonden met haar.

Adele is, net als ik, op haar 19e begonnen in het serieuze muziekcircuit en is mijn ABSOLUTE voorbeeld van hoe ik mij als artiest wil ontwikkelen. Wat ben ik een blij mens nu ik haar heb gezien en ik kan zo veel inspiratie halen uit deze vrouw!

I LOVE ADELE.

Ennehh, oja.. de confetti tijdens het einde van het concert bedankte Adele ons allen nog even persoonlijk met haar liedteksten, ik pakte ook eventjes 1 confetti van de grond en er stond; 'Thank you for coming' er tussenuit;) 

Misschien is een “Iris sings Adele-tour’’ een leuk idee?

Liefs,

X,

Iris Kroes