Bedankt <3

Lieve lezers, volgers, fans, bewonderaars…

‘Fan’ zijn van iemand begreep ik pas echt toen ik Adele voor het eerst live zag….

Wat voelde ik me toen onwijs gelukkig, haha. Een soort van adrenaline die door mijn lijf gierde toen ik dacht dat ze mijn kant op keek, emoties die loskwamen op het moment dat ze zong, ZO dichtbij staan… Anyway; mijn bewondering voor haar kennen jullie al.

Maar het deed mij denken aan het woord ‘fan’… wanneer ben je nou eigenlijk FAN?
Volgens de Dikke van Dale; fan (de; m,v; meervoud: fans)1enthousiaste liefhebber of bewonderaar: filmfan, voetbalfan

Maar wat betekent dat dan precies? Ga je naar concerten, luister je mijn muziek, verzamel je foto’s? <- dan ben je inderdaad fan.

En ik heb ze! En ik ben daar MEGA-MEGA blij mee. Dat mag best wel eens wat vaker uitgesproken worden. Ook al ken ik jullie niet allemaal… toch word ik blij van jullie berichtjes/bezoekjes/bloemetjes/bedankjes. Dankzij jullie kan ik blijven doen wat ik het liefste doe en nog meer mensen raken met mijn muziek, terwijl ik als jongeling nog maar 5 jaar bezig ben ;)

Het is niet altijd makkelijk om de juiste keuzes te maken in wat ik doe en wil doen, maar de steun van jullie blijft toch nog altijd een drive om door te gaan!

Dit zeg ik ook, omdat ik nu plannen aan het maken ben voor volgend jaar, qua het uitbrengen van nieuw werk, ik heb hier bij nader inzien toch wat meer tijd voor nodig dan dat ik heb geschreven in 1 van mijn vorige blogs.  Ik ga over 1,5 week naar Spanje op Songwriting camp en heb daar heel veel zin in en hoop met mooie songs terug te komen!

Ik heb dus binnenkort…… meer nieuws.

Voor nu is het nieuws dat ik een nieuwe samenwerking ben aangegaan met een zeer enthousiaste, ervaren & betrouwbare; Jouke de Vries! Dus voor boekingen e.d. zit ik inmiddels niet meer bij AT (waarmee ik 5 jaar prettig heb samengewerkt) maar bij ToBeInTouch Events.

Nouja, fans, lieve lezers, bedankt voor het lezen en tot volgend nieuws!

Liefs,

Xx

Iris