De warmwinterfeelings concertreeks + cdteasertje!

Wat is nou jou ùltieme Warm Winter gevoel?

Die mok lekkere warme chocomelk met slagroom, die warme pantoffels bij de knetterende open haard met een cd’tje op? En dat cd’tje, welke dan he? Ik heb wel een goeie tip;

MIJN NIEUWE ** titel maak ik binnenkort bekend **  CD!=)

Ik loop al jaren met het plan rond een keer een Kerstcd te maken & dit jaar is het dan ein-de-lijk zover! Op 11 november (mijn verjaardag) breng ik als traktatie mijn nieuwe cd uit. Om het nog leuker te maken, maak ik binnenkort pas de titel bekend... wel een beetje flauw, maar teasertjes zijn leuk;)
Ik heb ervoor gekozen om een kerstcd te maken omdat ik gek ben op de decembermaand en sinds ik een klein meisje ben, elk kerstliedje van voor naar achter meezing. Van het sfeervolle ‘Silent Night’ tot Slade’s hardrock (dit was een verzoek van mijn vader) ‘Merry X-mas everybody’ laat ik helemaal klinken op de cd als een “Irisliedje’’. Ik moet eerlijk toegeven, ik vind het spannend….. Spannend omdat ik dit voornamelijk helemaal alleen heb gemaakt met 1 arrangement van harpist Janne Minke Nijp & producer Michiel Hoogenboezem. De rest is helemaal Iris-eigen!!! Whoehoe daarom vind ik ’t wel een beeeeeeetje spannend;)

Wekenlang met Dingdongs en belletjes in mijn hoofd rondgelopen, heb ik toch wel de mooiste liedjes gekozen, blaren op mijn vingers van het inspelen van de harp… Maar je weet wat ze zeggen, wie mooi wil zijn moet …….. pijn lijden, precies!
&&& ik heb de eerste mixjes al gehoord en ik ben natuurlijk niet helemaal objectief, maar kan jullie wel zeggen dat ik er heel blij van word!=)

De cd kan je natuurlijk thuis beluisteren, maar live is natuurlijk nog veeeeeel mooier & leuker;) Daarom heb ik besloten weer eens een reeks ‘Warm Winter Feelings’ concertjes te geven in kleine kerkjes door het hele land!

WO 9 december: Kloosterkerk Thesinge, aanvang 20:00 uur
Bestel kaarten

DO 10 december: Tsjerke Terherne, aanvang 20:00 uur
Bestel kaarten

ZO 13 december: Lutherse kerk Zwolle, aanvang 15:30 uur
Bestel kaarten

DI 15 december: Hervormde kerk Zweeloo, aanvang 20:00 uur
Bestel kaarten

MA 21 december: Witte Kerkje Hemrik, aanvang 20:00 uur
Bestel kaarten

DI 22 december: VEG Gouda, aanvang 20:00 uur
Bestel kaarten

Ik hoop je te zien op 1 van de locaties,
Zo niet, dan wellicht bij de theatertour Irisistible vanaf januari? Spreken we dat af?=)

Xx Liefs,
Iris