Hoog bezoek bij Irisistible & BREAKING NEWS!

Hoog bezoek bij Irisistible & BREAKING NEWS!

De belofte stond nog steeds, hij had beloofd een keertje te komen kijken bij 1 van mijn theatertournees. Gisteren was het zover; in de Stadsgehoorzaal te Kampen was mijn coach van The Voice of Holland Marco Borsato te gast bij mijn Irisistible voorstelling! Het was voor ons de laatste voorstelling in de originele bezetting (Reinout, Wieger, Dominggus & Rosan) waar we ook mee begonnen zijn, dus voor ons wel een beetje extra speciaal om de 20ste voorstelling zo met elkaar af te sluiten.

Hij was super enthousiast en enorm positief verrast over hoe de voorstelling was! We hebben het, zoals een coach werkt, natuurlijk ook nog even over mijn carrière gehad en heb de nodige goede tips ontvangen. Wat velen van jullie al lang weten, is dat de harp die altijd meegaat op tour, ik kado gekregen heb van Marco. Bij 1 van de Irisisitble voorstellingen kwam een bezoeker naar mij toe en vroeg of Marco hem ook gesigneerd had. Ik vond dat een TOP idee, dus heb Marco gisteravond eventjes gevraagd en de handtekening staat er op hoor!;) Ik vond het wel héél erg speciaal dat Marco Borsato een gaatje had weten te vinden in zijn drukke agenda om te komen kijken!<3 Echt suuuuu-per-leuk!

Ik heb trouwens nog HEEL ERG VET leuk nieuws !
Van 'Irisistible' breng ik een LIVE CD uit!!!!!!!!!!
Hoe, wat & wanneer kan ik nog niet met duidelijkheid zeggen, omdat dit allemaal vooralsnog in eigen beheer gaat zonder platenlabel o.i.d.;), maar dit zal sowieso voor oktober zijn!

De titel van de plaat is al wel bekend, IRISISTIBLE natuurlijk!;)
Er zijn trouwens nog 2 kansen om de voorstelling te zien in Sittard ( 22 april) en Drachten (29 april).
Als de CD uit is, zullen er nog wat meer data bijkomen.
Maar eerst mijn single 'Out of My League' die ik samen met Reinout Douma geschreven heb... spannend allemaal!!

Keep you posted!

X

Liefs,

Iris