IRIS KROES naar het songfestival

Het songfestival.

Ohhhh jaaa het is bijna weer zover; dé enige echte gave Europese grote tv-show; Eurovision Songcontest. Wat kan ik daar altijd met veel plezier naar kijken, al die landen.. al die culturen.. Alhoewel, de meeste songs zijn in de laatste jaren ook gewoon weer lekker in het Engels;)
ANYWAY.
Het schijnt (iedereen roept) dat ‘sinds de deelname van Anouk’ het hele Songfestivalfestijn weer pas wat voorstelt. Dat is iets wat ik niet helemaal begrijp. Dat was natuurlijk geweldig, maar betekent dit dan meteen dat dit betere kwaliteit is dan álles wat voorheen geweest is? (denk aan Hind & Glennis Grace-> topzangeressen, de 3j’s -> topzangers). Beetje jammer voor al onze eerdere inzendingen, wat naar mijn mening ook goede kwaliteit is geweest…… Ik ben er namelijk wel van overtuigd dat je niet per se de ‘Anouks/Ilse de Langes/Trijntje Oosterhuizen' moet zijn om NL goed te kunnen vertegenwoordigen op het songfestival.

Wat ik mij afvraag;
Gaat Nederland alleen nog maar de ‘grote’ artiesten sturen?
Ik vind dat onwijs jammer want ik wil namelijk OOK meedoen aan het songfestival!! ZO, dat hoge woord is eruit. Met mijn harp, een klein 'Irisliedje'? Ik zie het helemaal zitten!

MIJN DOEL IS OM BINNEN NU EN 3 JAAR DEEL TE NEMEN AAN HET EUROVISIE SONGFESTIVAL!
Mocht Nederland besluiten om alleen nog maar de állergrootste artiesten te sturen & niet de ‘kleinere namen’ naar het Eurovisie Songfestival te sturen, ben ik ook bereid om voor een ander land uit te komen. Nu hoor ik je denken; ‘Zorg dan maar dat je eerst zelf bij de allergrootsten hoort’, wat natuurlijk een logische en terechte gedachte is;)
Nou, daar wordt hard aan gewerkt kan ik je vertellen, haha! Al gaat dat niet altijd even makkelijk, maar wel met onwijs veel plezier!
Liedjes schrijven, weer lekker touren door de theaters in Nederland, concertjes organiseren, shows voor buitenlanders, het gebeurt allemaal & daar geniet ik super van, maar de ‘hits’ moeten nog geschreven worden, of wellicht heb ik ze al geschreven... Who knows? 
Natuurlijk kom ik supergraag voor NL uit, maar ik schat die kans vrij klein in als de organisatie deze lijn qua artiesten voortzet en ze niet de moeite neemt om het gesprek aan te gaan met plannen wat ìk met mijn harp allemaal zou kunnen betekenen voor NL op het songfestival.  Jammer jammer jammer…..

Iris Kroes op het songfestival voor Zwitserland/ Malta / België? Klinkt ook best leuk toch?;)
Wie niet waagt wie niet wint! En tussendoor nieuwe liedjes liedjes liedjes maken en lekker overal blijven spelen!!!

IK WIL HET GEWOON ONWIJS GRAAG!

Met betrekking tot de mooie muzikale dingen die ik allemaal doe en heb gedaan hoop ik dat jullie mij door dik en dun blijven steunen en volgen in die 3 jaar richting het songfestival (mag wat mij betreft ook volgend jaar al hoor, ik ben er al 2 jaar klaar voor;)).
Zullen we dat afspreken??

Who’s in?

Liefs,
X
Iris

Ps. Ik hoop wel dat Trijntje gaat winnen natuurlijk;) Hup Holland Hup! Whayhayhay not?