Jaaroverzicht 2018

Ik begin hem even andersom.

2019 gaat een mooi jaar worden…… denk en hoop ik.
Een heel mooi jaar, niet alleen op werk gerelateerd gebied, maar ook privé (nu loopt dat ook vaak door elkaar heen, maar toch;))

Ik hèb mezelf toch mega leren kennen afgelopen jaar door o.a. alle keuzes die ik heb moeten maken voor mijn hele ‘Moving on out’ proces.
Ik ken inmiddels zo ongeveer de collecties van alle keukenwinkels, badkamerwinkels, meubelwinkels, doe-het-zelf- winkels & accesoires winkels uit mijn hoofd, hahahaha.
Ik kán me toch moeilijk keuzes maken, sjongejonge Iris de twijfelkont.

Maar heb ook mezelf leren kennen door de toffe songwritingcamps die ik heb georganiseerd in de Drentse bossen & aan de Friese wateren, de bijzondere reizen die ik heb gemaakt (Zuid-Korea, USA, Caribbean & Bahama’s), en fijne nieuwe mensen om me heen. De wereld is zoooooo mooi en ik wil er VEEL meer van zien! 
Drie singles (Go for Gold, Fjoer yn mij & Moving on out), fijne concerten (groot en klein), openingen, ceremonies, bruiloften, events en weer een mooi #IrisCruise seizoen.
Een beetje extra bijzonder dit jaar waren een aantal uitvaarten waar ik de muziek mocht verzorgen, muziek blijft dan een bijzondere unieke verbinding geven.

Afgelopen maand ben ik ook veel in de studio geweest om de liedjes uit te werken die zijn gemaakt op de toffe songwritingcamps. Een heel ‘kill-your-darlings’ proces, maar gelukkig resulteert dit in heel mooi, fris, gevarieerd nieuw werk wat jullie in 2019 gaan horen!
Een hippere sound, heel persoonlijke liedjes met een lach, traan, power & kwetsbaarheid…..

Ik ben nu bezig met een goed team mensen om me heen te verzamelen, want mijn muziek mag natuurlijk een groter publiek trekken in Nederland (en daarbuiten) maar I’ll get there!
Zo ook afgelopen jaar, jullie hebben massaler gestreamd op Spotify, bekeken op Youtube & ook mijn concerten bezocht, en er zit geen 1 trol bij!

Dankjulliewel<3

Hoe dan ook, ik krijg een nieuw leventje op mezelf in mijn mooie huisje aan het water in Leeuwarden, met de mooie muziek die ik ga uitbrengen, met de lieve familie, vrienden en vriendinnen in 2019 en ik heb er heel erg veel zin in!
Ik hoop jullie gauw weer te zien en te spreken!

Liefs,
X
Iris