My own songwritingcamp week!

Wauw,

Wat een goed begin van 2018!
Afgelopen week heb ik mezelf opgesloten in een huisje tussen de bossen in het Drentse Ruinen om songs te gaan schrijven voor mijn nieuwe album. 
Wat was dit een TOP idee! 

Te gek dat songwriters en producers langskwamen om mooie songs voor mij te maken!
Een week waarin ik buikpijn van het lachen, tranen van de muziek, en hoofdpijn van de jacuzzi (zoals jullie misschien wel weten, is dat 1 van mijn favoriete bezigheden) heb gekregen, haha;)
De vibe in het huisje was zo sfeervol en gezellig, dat het resulteerde in maarliefst 10 splikspinternieuwe songs en veel inspiratie rijker....

Nu wordt het nog een lastige klus om de MOOISTE songs te kiezen, welke wèl en niet op mijn album komen, welke eerst en welke laatst...wanneer dit wordt uitgebracht, maar hier wordt aan gewerkt! Een superleuke periode en tijd komt er dus aan voor mij. 

Ennehh... Mijn song voor CH2018 'Surrounded by water' staat op de playlist van Omrop Fryslan, whoeeehoee! Ook zal ik de song LIVE uitvoeren tijdens de officiële opening van het Culturele Jaar in Europa, op het Gouveneursplein. <- meer info later.

EN! Ik heb een ticket geboekt voor Zuid-Korea om mijn vriendinnetje Anice Das te supporten, whoehoeeee heel veel zin in, Iris naar de Olympische Spelen!

Dat was het voor nu, tot latersz & je kan me natuurlijk 24/7 volgen via mijn social media kanalen. 

Liefs,
X
Iris