NIEUWE SINGLE! & IK GA NAAR KOREA!

Go for gold – Nieuwe single!

Whoehoeeeeeeee, hier is ‘tie dan, mijn nieuwe single ‘Go for Gold’ !!!
Tijdens mijn songwritingcamp in het huisje in the middle of nowhere tussen de bossen begin januari zijn er super toffe liedjes ontstaan, en dit is de 1e resultaat!

Zoals jullie weten vind ik het te gek om songs te maken die dicht bij me staan en geïnspireerd zijn op mooie verhalen of gebeurtenissen.
Zo was het eind 2017, dat topschaatster & vriendin Anice Das zich – totaal verrassend – plaatste voor de Olympische Spelen. WAUW. Met tranen in mijn ogen zat ik op de bank te kijken, dit was ZO bijzonder om te zien. Na al die jaren Anice te hebben gesupport was dit natuurlijk het ultieme hoogtepunt. We spraken elkaar na de race en ik voelde zoveel trots & bovenal een inspiratie voor velen. Ik mòest hier gewoon een song voor maken, over dit bijzondere gevoel en deze bijzondere prestatie. 

ALL YOU HAVE TO DO IS TO BELIEVE

We maakten deze song geïnspireerd op haar verhaal, voor heel TeamNL & iedereen die ‘op weg is naar goud’ op wat voor manier dan ook!

Mijn ticket naar Zuid-Korea is dus geboekt & ik vertrek donderdag naar Pyongchang om Anice daar de rit van haar leven te zien rijden, wauw…. Wat heb ik er zin in!

‘Go for gold’
luister hem alvast  hier.. (in de loop van de week op de andere kanalen!)

https://youtu.be/xYVDiBeqvlA

Liefs,
X
Iris