Songwritingcamps

Ola daar! Ik ben weer thuis van een geweldige week in Spanje. 
Afgelopen oktober ging ik voor het allereerst naar een songwritingcamp, dan wel meteen in Spanje, Las Negras. -> àls je dan voor de 1e keer naar een kamp gaat, dan ook meteen maar lekker onder de Spaanse zon hè;)

Anyway, dat beviel ZO goed, dat toen ik thuis kwam meteen weer voor het volgende camp had geboekt in Las Negras city. En dit was me toch weer een superleuke week... wow. Ik heb besloten dat ik veel vaker writingcamps ga bezoeken... ik ben zo veel gegroeid met het schrijven sinds het laatste camp, en dat ontwikkelt zich op deze fijne manier alleen maar verder! Het geeft mij zo enorm veel inspiratie en energie om met een groep mensen te zijn die allemaal ‘leven’ voor de muziek! Producers en schrijvers uit Zweden, Canada, Rusland, Frankrijk en zelfs Friesland waren deze keer weer van de partij.

Ik ben echt superblij met de songs die ik in de teams gemaakt heb en ik ben er 100 % zeker van dat jullie ook verrast zullen zijn met het resultaat! Het is nog lastig kiezen welke ik uit moet brengen want ik vind ze stuk voor stuk allemaal tof! Wanneer de 1e song uitkomt is nog heel even afwachten, maar dat zal niet heel lang meer duren, to be continued.................

Liefs,

X

Iris