Spontaan duet met Paul de Leeuw

Duet met Paul de Leeuw.

Oke, jullie lezen dit bericht omdat je het leuk vindt om mij te volgen òf misschien fan òf bewonderaar bent van mijn muziek òf misschien wel gewoon omdat je niks beters te doen hebt;) Maar ik wil het ff over iemand anders hebben.

Ik heb dat ‘fan en bewondering-ding’ dus bij Paul de Leeuw, al jaren.

Gistermiddag besloot ik last-minute om in m’n uppie naar zijn voorstelling “Zingen zolang het duurt’’ te gaan in mijn thuisschouwburg de Lawei in Drachten. Je kon dus verzoeknummers indienen voor en tijdens de show, ik dacht steeds ‘Ja goh, het zou wel leuk zijn om een duetje te doen’ (wat al jaren op mijn verlanglijstje staat en zeker nu weer omdat ik bij mijn eigen theatertour ‘Blote jongens in het park’ook zing), maar schijterig en nuchter Frysk als ik ben durfde ik ’t nèt niet aan een sms’je te sturen, I mean; het is wel PAUL DE LEEUW.
Maargoed, toen hijzelf aangaf dat er vaak duetten worden aangevraagd, maar hij ze niet alleen kan zingen vroeg die of er iemand was in de zaal, dacht ik; interestingggggg…..

Op dat moment dacht ik JA **** IT. Ik wil met mijn held een duet zingen. Stak mijn hand op en werd uitgenodigd op het podium. Drukte de telefoon (al dan niet dringend, doch vriendelijk) bij mijn buurvrouw in de hand te vragen of ze wilde filmen en dat deed ze; waarvoor – BEDANKT -- nog trouwens. Daar zong ik dan, niet voorbereid een duet;

‘Zonder jou’ maar dan ‘met’ jou; Paul de Leeuw.

PAUL; Ik vind je een te gekke man, zo puur, zo betrokken bij je publiek, zo'n fantastische zanger en zo tof dat ik met jou gisteravond even het podium heb mogen delen, ik hoop dat ik ’t vaker mag doen!! – en dan wèl met mijn corrigerend ondergoed aan, hahaha ;)
& GA die voorstelling zien; van een lach tot een traan! 
Het is gewoon wel echt VET leuk om met 1 van jou idolen het podium te mogen delen..... Blij dat ik toch die 'ballen' had om op te staan...  THANKS. 

X
Liefs,
Iris

Ps. Dit zelfde spontane grapje met Guus Meeuwis lijkt me ook wel leuk, wanneer staat die in de Lawei?;)