TOUR 2020

Spannend!

Het is bijna zo ver, de #IrisCruise WORLD tour.
Inmiddels is er nieuwe muziek, een nieuwe show en zijn de koffers al bijna gepakt. Best lastig trouwens, gezien de route die ik ga varen.

Vanaf Fort Lauderdale ( +30°C) via het Panamakanaal, Chili, Antartica, (-25°C) Falklandeilanden, Uruguay en dan via Argentinië vlieg ik weer terug naar Fryslân. Een geweldige kans, en súpertof dat ze mij vanuit Seattle weer benaderd hebben om, ook op die kant van de wereld, mijn shows te geven in de mooie theaters aan boord.

Naast het vooruitblikken, kijk ik ook graag terug op 2019.
2019 was voor mij zo’n tof jaar. Een superfijn begin natuurlijk met de verhuizing naar mijn 1e eigen mooie huis, aan het water in Leeuwarden. Afgelopen jaar mezelf goed kunnen ontwikkelen naar een strong & independant woman !

Natuurlijk ben ik supertrots op de release van mijn EP ‘No Fire’, de singles, de vele radio optredens, en ook de tv promotie die ik heb mogen doen.
Heerlijk genoten van de vele optredens door het hele land, als gastartiest, met band, op bruiloften, op crematies en met orkesten. 

Op naar een mooi, muzikaal & happy 2020<3

Btw. Je kan me volgen op instagram, daar hou ik jullie tijdens mijn reis op de hoogte van al mijn avonturen (als ik bereik heb op de Zuidpool;))

Liefs,
X,
Iris